Transport

Ned-Rec is een jong innovatief bedrijf gespecialiseerd in metalen en transport. Als bedrijf kun je bij ons terecht voor de verkoop en recycling van metalen. Ondanks dat Ned-Rec Metals een jong bedrijf is, is de kennis des te meer. Door jaren lange ervaring in de metaal industrie kunnen wij u met veel kennis en passie van dienst zijn. Tevens kunnen wij door ons internationale netwerk in de metaal industrie veel kwantiteit bieden.

Wij vinden goede service van groot belang. Door het contact met onze klanten dan ook persoonlijk te houden, kunnen wij, wanneer nodig, snel actie ondernemen. U wordt bij ons niet van het kastje naar de muur gestuurd. Onze vakmannen zorgen er te allen tijde voor om de vracht van de klant zo snel en efficie╠łnt mogelijk te vervoeren.

U kunt er natuurlijk zelf voor kiezen uw metalen bij ons aan te leveren maar dit kan eventueel ook bij u worden afgehaald. Wij beschikken over de juiste apparatuur voor het laden en lossen van metalen. het vervoeren van vracht vanuit heel Europa en daarbuiten is voor ons een fluitje van een cent.

Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over
de mogelijkheden en kunnen u informeren over de meest actuele voorwaarden en condities